0234 / 57 00 10

sus

 

Topul Firmelor Bacău reprezinta evenimentul de business al comunitatii de afaceri băcăuane, dedicat societatilor comerciale care, prin rezultatele lor, reusesc ca de la un an la altul sa aduca plus valoare economiei bacauane.

Scopul festivității este ”dezvăluirea” si comunicarea publica a pozitiei ocupate de firme în clasamentul Topul Firmelor din județul Bacău – clasament realizat în baza unei metodologii unitare la nivel național, concepută ca urmare a experienței acumulate de Camerele de Comerț și Industrie.

Totodată, prin recunoaşterea, promovarea şi evidenţierea firmelor a căror rezultate contribuie la crearea de locuri de muncă, dezvoltarea durabilă a judeţului şi îmbunătățirea calității vieții cetățenilor săi, Topul Firmelor își propune să încurajeze dezvoltarea spiritului antreprenorial și să capaciteze factorii de dezie politica și administrativa pentru asigurarea condițiilor necesare inițierii, dezvoltării și internaționalizării afacerilor.

Participarea la cele 25 editii ale Galei Topului Firmelor constituie adevarate carti de vizita pentru firmele care s-au angajat in realitatea economica dificila si care au demonstrat ca stiu sa valorifice oportunitati din mediul lor de actiune.

Laureații clasamentului Topului Firmelor din județul Bacău – întreprinzători și manageri care sunt la originea performanțelor economice ale județului, care prin voința antreprenorială, talent și efort susțin economia județului Bacău, sunt modele pentru întreaga comunitate și Camera de Comerț și Industrie Bacău – în calitate de organizator al evenimentului, este onorată ca, de la an la an, să prezinte public aprecierea și felicitările sale și ale comunității de afaceri.

Alături de întreprinzătorii și managerii firmelor clasate in TOP, la eveniment sunt invitați să participe reprezentanți ai autorităților și instituțiilor publice, colaboratori și parteneri ai comunitatii de afaceri din judetul Bacau care, prin atitudinea și profesionalismul pe care îl manifestă în activitatea desfășurată, sprijină interesul firmelor și al economiei băcăuane.

Reuniți în cadrul acestui eveniment, firmele de marcă, întreprinzătorii care au transformat ideile în afaceri profitabile, factorii de decizie administrativa și politica din județ, reprezentanți ai mediului universitar, ai asociațiilor patronale și profesionale sunt invitați să comunice, să schimbe idei, propuneri, experiențe astfel ca, împreună, să contribuim la optimizarea condițiilor necesare initierii, dezvoltarii si internationalizarii afacerilor din județul Bacău.

Pentru o imagine de ansamblu asupra evenimentului sunt prezentate online informatii despre istoric si editiile anterioare ale Topului Firmelor.

 

jos